da n c e ha l l .

da n c e ha l l .

Anotace: ....

lidi nechodej se sklopenou hlavou
jen koukaj kam slapou
ja koukam taky
obcas si slapnu na jeden za svejch snu


znam rany do slabin
nevnimam cas
obcas tleskam
nekdy padam do nekam


svadej me vlastne muzy
sou skoro jak zivy
du dal
nemam zadnou druhou tvar


kour z cigarety se ztraci
spolu s tebou
porad ho citim
potrebuju


neuhejbej
pred mym pohldem

(zadnej pohled
totiz neni)


nicej me city k tobe
proto znicim ja je

(a az budu priste tancovat
ty uz se koukat nebudes)

ty kroky bolej
a pritom hojej otevreny rany
a stary jizvy





chci jen zit
tak proc je moji podminkou umirat


(pomalu zapominam
jaky je nekomu duverovat)





verim jen sobe



/řžýžýžčýžýřš
číéíěéíéššěšěí
šěšěší=ší=š=í=/
Autor embryo v hlave, 01.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, Albertinka, už nemusím, Isquieasuus, Elisha, stmivani.na.lepsi.casy, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, že teď je pro mě zrovna tahle básnička aktuální.. asi jsem holt pozadu, co se dá dělat.. ×)

13.04.2011 20:50:00 | Albertinka

Vyjadřuješ dobře své pocity,dobré asociace,každý odstavec je čitelný a má myšlenku - pěkné.

04.03.2010 21:45:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí