Plaváček

Plaváček

Anotace: .

.





...siločáry,vztahy,emoce,hierarchii,vzorce chování a celkový design situace znáte z vyprávění,jenže...


se smráká,strachu přibývá...


Neotálej princi.
PRINCI!
Jdi k té krásné spící dívce ve skleněné rakvi
a probodni jí srdce kůlem,
ať již dnešní noci nevstane (s velkým ržáním a řevem)
a nejde škodit lidem.

No tak,
proč váháš,
otevři jí mordu a pohlédni na ty její zažloutlé tesáky.
Rukou v kožené rukavici posetou prsteny z osmia
jí odhrň kůži na oku-
-sám se přesvědč,
že má oči dravé šelmy a její zorničky jsou jako štěrbinky.

Buď trochu akčnější můj princi
a strč jí prst do kundy-
-cožpak jsou lidské ženy
tak ďábelsky chladné?

Princi,
říká se,
že Láska je smrt Ega
ale někdy je Láska jen Smrt.


Zab tu svini.



.
Autor CORONATION, 01.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, její alter ego, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Morbidní, ale přesto zajímavá...*:)

05.11.2010 13:36:00 | PIPSQUEAK

Trošku drsné, nezdá se ti? ;-)

10.02.2010 17:34:00 | Krávolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí