porn-mind

porn-mind

Anotace: 01022010

hybaj se hejbat, ožralej flákači
ne mě se nechce, jsem doma a topim se v lahváči
a pod svícny chytám do stránek černej vosk
nad kahánkem nahřejvám a pěju most
ze schodů dolů z kopečka nahoru
a i když začínám být unaven, zívám,
a když nejsou vrány, tak jim krákorám

přejel autobu přes moderní lepenku
co neni z papíru ni ze skla,
je přítulná a dá se pod ní spát
a v zimě největší, bosky nožky hřát
venku v mrazu a i když trochu smrdí
stejně jako ty i já, do peřin si prdí
a je mu tepleji jak v lůněti břichu

a koho zajímá co lepenka krákorá
když dneska měsíc zůstal za mrakama
svíčky mi došly, mam jen černej vosk
kterýmu došel dech a volá pivní mok
minuta uplyne jak minuta před chvílí
chvílí dalekou co se v básni rozpíjí
a já se hejbám, jak tolikrát dříve
Autor humus, 01.02.2010
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a když nejsou vrány, tak jim krákorám

tak jo.

01.02.2010 23:04:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí