Jen jeden.

Jen jeden.

Anotace: hledání vlastních odboček.Je to uvnitř mě jenom touha?

Řekni snad vybereš si sám
lidi co osud ti přivál
do bezvýhradné blízkosti?
Chceš snad straniti se lidskosti?!

Žít sám na okraji dnešního světa.
Zveř naučiti právu veta.

A jak milovat a odpouštět.
Splín do své mysli nevpouštět.

Vážně chceš žít v boudě v lese,
nikdo tvůj osud neunese.

Budeš stát sám v proti davu.
Zabiješ tu lidskou vřavu?

Pohledem či slovem snad?
,,Nejsem to já kdo upad vzad.,,
Já jsem já.
Žiju svůj osud.
Vy žijte si však jako dosud.

Kdo zapomene?
Věř že já ne.
V mysli lesa zůstane.
Vůně duše co věří v něj.
Až umřeš tak se podívej.
Kdo pamatuje tvoje činy.
Tvoje dobro bez příčiny.

Za pár let a to mi věř.
V zapomění upadneš.

Tak žij si tak jak uznáš sám.
Jen jeden život byl ti dán.
Jen jeden
Autor urcite.me.neznas, 01.02.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí