Pocity

Pocity

Anotace: s nádechem bohémství.Uvnitř

Znouzectnost tvejch marnejch nářků.
Hořký kafe dnešních zítřků.

Ztracený oči,
zničený smysly
odolnosti.
Bezrozmysli
pálíš si ruce,
řežeš si žíly.
K čemu to?
Nemáš dost síly!

Stereotyp zabiješ činem.
Necítíš se vůbec vinen.

Máma čeká tě do noci.
V tobě probouzej se vlci.
Vyješ na měsíc
a
věříš ve změnu.

Polykáš oheň
ničíš si játra.
Mozek mateš
mátou s kiwi.
Kéž by
však máš
TéHáCé v krvi.

Vodkou hasíš
uhaslé oči
své.
Bez pomoci.
Vlečeš se domů.
Propadáš se
závějí sněhů.
Nevadí to však,
to mi věř.
Život je cesta
po níž jdeš.

A tu si sám nevybereš!!
Autor urcite.me.neznas, 01.02.2010
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, ilona, Kristine Clary-Aldringen, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vybereš si jednou cestu až přijde čas.

11.02.2010 20:36:00 | carodejka

ale můžeš...

02.02.2010 09:26:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí