Už vím..

Už vím..

Anotace: ,,Ve snech, se odráží naše Touhy a přání.."

Asi jsem vinná,
protože nemůžu žít bez tvé lásky...
A strach,
my podráží nohy...

V dlani mám,
celý svůj svět...
Tak mi ho neber, příteli,
ale zkus ho sdílet se mnou...

Pomalu,
ale jistě...
Otevírám svá křídla,
a chystám se odvážně vykročit do neznáma...

Jsem tady,
ale i tam...
Celou svojí duši,
já za tebe dám...

Jen mě nesmíš nikdy zradit,
víš přeci, co potom dělám...
Mám strach,
tak jako vždy...

Ale za svojí budoucnost,
budu se rvát....
Do posledního zbytku všech sil,
protože, vím co chci...

Tak,
podej mi ruku...
Neboj se přejít na druhou stranu,
a když mě nezradíš, budu jen Tvá...
Autor whiolet, 02.02.2010
Přečteno 210x
Tipy 9
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Psavec, Lota, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básně a hvězdy jsou v jednom stejné.. Ty víš v čem

02.02.2010 22:45:00 | Petbab

...také bych řekla, že to je Tvoje realita... :-)

02.02.2010 20:02:00 | Lota

...ta báseň mi nepřipadá jako sen ...ale jako realita ...pěkně popsaný stav mysli ...

02.02.2010 14:59:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí