prošlapaný koberec

prošlapaný koberec

Anotace: Existují vztahy, ve kterých se cítím jako rekvizita

Prošlapaný koberec

Řekl jsi že musím zmizet
Tak jsem se proměnila
v koberec

Zvláštní rekvizitu
tvé choré domácnosti.

Měla jsem
tišit kroky žen
která přijdou

Které se vrací
Každou neděli
Od rodičů

Rozdělit tvůj čas
spravedlivě
Mezi obědy a večeře
Mezi práci a odpočinek
Mezi hádky
A milování

Měla jsem tišit jejich kroky
Když budou přicházet

Jenže neumím létat
a tyto ženy byly hlučné
psice
s povahou německého
ovčáka

Žili jsme spolu
Několik generací

Všichni muži
Tvého rodu byli
Stejní

Snášeli se znamenitě
S roztoči
a
Zadupanými drobky
Od snídaně

Byli to talentovaní
muži bez vůle
končící
jako zahořklí
alkoholici

Pak dům změnil
Majitele

A mě konečně vyhodili
Pro nedostatek
Úcty ke starému
Harampádí
Autor DnyVunoru, 02.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Ollie, Lukáš Rymeš, Koza, 6thSun, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej a doufám, že tady uděláš pořádnej chaos! :-)

04.02.2010 13:42:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí