Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: Psala jsem to trochu lehkými prsty - obsah není myšlen 100% vážně...

Stejně jednou skončím se železem v hlavě,
žít v tomhle systému – nejde to tak hravě.
A tak každý den ustrašená v koutě sama,
čekám, třeba přijde poslední rána…
Třeba vybouchne elektrárna,
nebo na nás Rusko bomby shodí,
tak to v tomhle světě chodí…
Možná taky bude válka světová,
nepomůže konference mírová.
Už mi věříte, že není lehké žít?
Oči na planetě Zemi ve střehu musíte mít…
Ale beztak jednou skončím se železem v hlavě,
no jo, vždyť to říkám – přežít není snadné…
Autor Prinzeschen, 02.02.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ještě že tak,
vážně by to bylo zlé.

02.02.2010 18:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí