Pár pocitů co pramení mi v krvi

Pár pocitů co pramení mi v krvi

Anotace: jen pár slov..

Schovat se jen tak..
..do tvého objetí
Zasypat nás oblohou
bez mraků..

V srdci zasvítí jas
Plno nocí, plno dnů..
v objetí tvých krás,
líbivých spás
V začátku pramení radost
oblečeného vánku,
co obejme mne dokonale
a beze strachu..

Cítím mráz na nehtech,
když zatoulám se dál..
..zasněženou krajinou
po troškách zazpívám
občas usínám..
když bdít mám..
Autor toulavá naděje, 02.02.2010
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., Judita, CULIKATÁ, Špáďa, Psavec, hašlerka, Mbonita, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí