Život je hezký sen a smrt ještě hezčí

Život je hezký sen a smrt ještě hezčí

Anotace: ...

Poprvé jsem ho viděl
když prolétával hvězdou
hvězdou svých snů
Letěl velkou rychlostí
Úplně mu slzely oči
Nebo to nebylo tím?
Podruhé jsem ho viděl
když ve víru špinavých radostí
tančil s Ní
Smála se On myslel
že Ji to baví
Ale Ona se smála jemu
A pak mu snědla duši
Ani to nebolelo
Potřetí jsem ho viděl
jak bloudil
mezi hvězdami snů cizích
Něco hledal
Svou duši
(to je podobné
jako hledat brýle bez brýlí)
Nenašel
Počtvrté jsem ho viděl
v rozhovoru s Jinou
Dala mu dárek
Novou duši
A on Ji za to políbil
Nebo políbila Ona jeho
Smrt
Naposled jsem ho viděl
jak šťastně spal
ve hvězdě krásných snů
Nekonečných
Autor Vik, 07.12.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí