Nejsem chlap

Nejsem chlap

Anotace: "K"

To si asi srandu dělá,
kamarádka moje vřelá.
Když mě drží v jedné čáře,
s chlapem co ji barví tváře..

na podvečerní červánky.

Úžasem mi čelist spadla,
stále zírám do zrcadla.
Jak mě může s chlapem měřit?
už začínám nahlas zuřit ..

já nejsme přeci žádnej chlap !

Tohle pomstou krutě smrdí,
už mi ruce dlouho svrbí.
Těš se moje Any milá,
tohleto sis zavařila.

Však já ti dám, že jsem chlap ;)
Autor Analisieren, 02.02.2010
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Lady Celebrian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale já vím že nejsi..i když by pak možná bylo lecos snazší..

02.02.2010 20:20:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí