milenci

milenci

Anotace: zimní Vltava :)

Přes opar z Vltavy,
pírka labutí,
sleduji milence,
jak sedí nehnutí.
Dotýkají se rameny,
propletené ruce,
oba dva dívají
se na svět měkce.

Kouzelné úsměvy
- jednoho zamrazí -
jak asi tváří se,
když _ leží _ nazí?
Autor Temeraire, 02.02.2010
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí