Předvánoční

Předvánoční

Anotace: ...

Až z dalekého slunce Ymargaid
dopadá táhlá mlhovina
apoštol v pošťácké čepici
létá s našimi pozdravy i k těm
o nichž už roky nevíme
a mráz nám krájí úsměvy
na tenké plátky
na trpké křížaly slov
a věší na střechy meče a gilotiny
co v pádu se mění na slzy sněžné královny
a my s jehličím zarostlým pod kůží
přece jen trochu roztajeme
a zabublá mezi námi pramen živější vody
protože v mrazu je i láska něžnější a křehčí
a při dotyku jemně zvoní
Autor zef, 07.12.2005
Přečteno 808x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak se koukám, píšeš pořád moc krásně... 100

10.12.2005 12:26:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí