eRupters

eRupters

Anotace: Based On A True Story.

Klenba nad městem vypadala hrozivě.
Nebe bylo strnulý, hvězdy byly někde, nevim kde.
Nějak jsem se chemicky proměnil.
Tam to někde začalo, tam co jsem si do těla zavedl chemickej vstup.
Různý tekutiny, krystaly a formace reagovaly mou krví.
A mysl to všechno sledovala.
To zasraný ego sílilo.
Párkrát jsem se chtěl ozvěnama rozbít někde v nebi.
A pak do pekla.
Do novýho života.
Znovuzrozený.
Autor Marek Lučin, 03.02.2010
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí