Kdo jste?

Kdo jste?

Anotace: Když na vás zapomenou a odchodu vašeho si nevšimnou, ti které kamarády jste nazývali...

Kdo jste, že zapomínáte na ty kteří vás měli rádi?
Kdo jste, že jste si řikali kamarádi?

Staré časy to nevrátí,
ale snad boje mezi sebou to vrátí.

Hádej kdo já jsem?
Vděčna budu ti srdcem,
když poznáš kdo jsem.

Neznámá chodí mezi vámi,
vždyť vy jste její známí.

Nad vaším zapoměním já rmoutím se a pláču,
vztekám se a však i se směju.

Vlčí slzy stejné jsou,
nikdy nezapomenou.

Zapomenutou jsem,nyní neznámou,
cožpak si mě kamarádi nevšimnou?

Cožpak slepí jste,
cožpak si nepamatujete?

Vlci stejně vypadají,
avšak rozdílně se chovají.

Malba a vlk mé značky jsou,
copak to znaky nedostačující jsou?

Nejen oči mé pláčou,
ani srdce a duše ušetřené nejsou.

Kdo jste, že zapomínáte na ty kteří vás měli rádi?
Kdo jste, že jste si řikali kamarádi?
Autor Riakel Saitten, 03.02.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, lexus, susana načeva, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kamarádi se mění, přátelé zůstávají. I mě se stalo, že z nejlepších kamarádů se stali nepřátelé.

05.02.2010 15:19:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí