ŠTESTÍ KŘEHKÉ

ŠTESTÍ KŘEHKÉ

Anotace: Štěstí

Co je štěstí, Kdo má ůspěch
není všude k dostání
Je to zboží velmi křehké
nemá každý nadání

Nemusí se všude sehnat
nemá každý na měj právo!
našel jsi jen nezdaru
buď rád sobě toho daru

Jsi teď štástný máš už vše
došel jsi si pro svou slávu
Nebreč! bež si také
štěstí bývá po ránu!
Autor Miroslav Deadhead, 07.12.2005
Přečteno 763x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí