Zimní krajina

Zimní krajina

Anotace: Na zamyšlení.... Nic není tak jak vypadá....

Anděl zimní krajinou kráčí
a ledový vítr jí češe vlasy.
Po horských dolinách své kroky stáčí ,
tam, kde lesy se krášlí do mrazivé krásy.

Na kraji lesa dlaně vztáhne k nebesu,
a kouzelnou formulkou odříká modlidbu.
A hle,vítr přestane svou melodii hrát,
a vločky přestanou do rytmu vát.

Pohlédla vzhůru zpod svých řas,
a vstoupila do lesa, jenž nezná čas.
Malinkými krůčky přešla zamrzlou tůj.
A vrba jí povídá jsem domov tvůj.

Tam složila svá křídla,
unášená proudem času.
Jenž čeká na jarní krásu.


Probudí se a spatří znovu jitřenku?.......
Autor padlý anděl, 03.02.2010
Přečteno 893x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí