Zamilovaná...

Zamilovaná...

Anotace: ...

Hvězdou mrazivého večera byla...všechny své pocity v cigaretovém kouři rozpouštěla...jen hudba se vkrádala do jejího těla...když náhle zvláštní touhu pocítila...zvedla oči, cizí ruka ji po šíji pohladila...složila své zbraně bez zábran jako by již znala...otevřela zakázanou náruč a něžně v tichu odprosila...buď má inspirace, buď můj dík za nádherný večer, který vznik...
Autor Bleška, 03.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí