když musíš, tak musíš

když musíš, tak musíš

Anotace: 3.2.2010

Byl to pátek, možná i
sobota nebo jiný den v týdnu
a s kamarádem, co jsem seděl na
baru,
jsme táhli starobylou ulicí,
s kočičími hlavami, co v zimě
tolik kloužou.

Každý pivař ví, že do prvního
chcaní, vydržíte hodně piv.

Když už to přijde, vychcat jednou
se nestačí a na nás to přišlo
v krušném rozhovoru o zaměstnání,
přímo u úřadu práce.

Chcaje na veřejnou budovu,
mě napadá, že pořádně se vychcat
je lepěí než tu hledat, co stejně
nenajdeš.

Chcaje na veřejnou budovu,
nás potěšil chlápek, co to viděl podobně
"Chlapi, já vám rozumim"
Autor humus, 03.02.2010
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Zpátky, CORONATION, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí