Kocovina

Kocovina

Anotace: ... :)

Co mě to po ránu popadá,
ta nesnesitelná nálada?
Je snad má vina,
že zas přišla kocovina?

Z úst cítím ten známý pach
ze včerejšího dýchánku
Dýchal ho na mne ten vrah,
jehož pozřel jsem víc než sklenku

Teď topím se v obavách,
že večer půjdu znovu
Nechci však znovu zažít
tuhle ranní mlhu
Autor Martin K., 04.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí