LSD

LSD

Anotace: Based On A True Story.

LSD
Bylo to neskutečné.
Neskutečně krásné.
Průhledy a slova a poezie a doteky.
Byla to plavba rozbouřeným oceánem emocí a představ.
A sny.
Roztříštěný vědomí.
Rozšířený vědomí?
Poznatelné a nepoznatelné.
Mnohočetnost realit.
Mnohovrstevnost.
Šedá kůra, megabaity.
Miliardy, miliardy a ještě víc neuronů.
Floatace a vznášení se.

A pak i možná špetka pekla, sebepoznání.
Autor Marek Lučin, 04.02.2010
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: CRASH, CORONATION, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižné, ale nezkoušel bych

07.02.2010 06:37:00 | CRASH

víc než výstižné.. líbí se mi

04.02.2010 06:11:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí