Neškrábejte se prosím na přirození se špínou za nehty

Neškrábejte se prosím na přirození se špínou za nehty

Anotace: .,

Zvuk, ten zabiják uší
ochlupení pláče nad poškrábaným přirozením
nenoste domů breberky
leťte na jih a přineste jaro
mé laskavé vlaškovky.
Vy zloději léta,
oloupejte ovoce a snězte ho
ať sílý ve vás zdraví
nesuďte ho ptáčci moji
co nevidět dostanete zrní
co pro vás je svět umění
je pro mě jen dostávat dopisy od sluníčka
tak prosím neškrábejte se na přirození.

Autor Lipschowski, 04.02.2010
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, CORONATION, 6thSun, Skywalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :) posraný výlevy

04.02.2010 22:32:00 | Lipschowski

Originální, líbí se mi. Až na to "zdraví sílý "...;) -S-

04.02.2010 08:55:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí