Chtěl bych být věrný

Chtěl bych být věrný

Anotace: Jsi tak krásná...

Chtěl bych být věrný Tvým vlasům,
Těm krásným letním klasům
Které vítr zlehka lechtá
Chtěl bych být vermy tvým vlasům
Voňavým paprskům světla

Chtěl bych být věrným Tvým očím
Dvěma hvězdičkám pod obočím
Které září v nebi o půlnoci
Chtěl bych být věrným Tvým očím
A navždy zůstat v jejich moci

Chtěl bych být věrný Tvé tváří
Lůně, která na obzoru září
Světlem plným lásky
Chtěl bych být věrný tvé tváří
Obličeji malé krásy

Chtěl bych být věrný Tobě samé
Planetě známé I nepoznané
Na kterou přistanu snad
Chtěl bych být věrný Tobě samé
A říkat Ti, mám Tě rád
Autor Chemmik, 04.02.2010
Přečteno 413x
Tipy 11
Poslední tipující: Koza, jaroslava anna, Elisha, ilona, bejbyyyy, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já Ti věřím.. ST

07.04.2010 16:20:00 | Koza

Škoda, že se tato slova pouze píší.tip

25.02.2010 21:10:00 | jaroslava anna

Ze které planety jsi připlul v čase?
Ty nevíš, že tato slova jsou na Zemi pasé?

14.02.2010 13:51:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí