Je nutno snít

Je nutno snít

Anotace: je to spíš text k písni než báseň...

Stín nad hlavou
V duši černočerná tma
Vím jen že jdu za tebou
Avšak nevím kam

Znám tě snad věky věků
Co bůh stvořil Zem
Avšak vidět ti do duše
Stále nejsem schopen



Mám už dost těch planých slov
Já chci žít a tvým andělem být

Je nutno mít sílu k chutí žít
Je třeba mít víru k tomu se bít


Stmívání ve dnech dlouhých
Svítání v mých snech pouhých
Je nutno zemřít k účelu žít
Je nutno snít pro to tě mít


Otevřít srdce tvé
A zeptat se ho co bude dál
Vím, je to nemožné
Ale co nám zbývá


Jsi jako kniha
Kterou osud nám psal
Dal mi ji číst
Ale poslední stránku nedopsal


Dej mi sílu k tomu abych žil
Dej mi víru k tomu abych se bil

Rozbít tu tmu co je mezi námi
Podat ruku a pevně ji sevřít

Stmívání ve dnech dlouhých
Svítání v mých snech pouhých
Je nutno zemřít k účelu žít
Je nutno snít pro to tě mít
Autor Lucian, 04.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bez snů by realita ztrácela smysl...

11.04.2010 18:14:00 | ziriant

Ano, snít je krasné.

04.02.2010 21:24:00 | carodejka

Líbí se mi to.Je to citlivé....jen složit hudbu a bude to písnička jako hrom....chytlavý text-život...Dobrý

04.02.2010 17:12:00 | kuře 32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí