Co když?

Co když?

Anotace: Ave

Slunce svítilo.
Bylo krásné.
Mračno temné vše pohltilo.
A tak píši básně.

V houpacím křesle
z okna se dívám.
Tvářím se sklesle,
avšak krásu šedi vnímám

Nebe šedé,
tvář má bledá.
Oči zůstali hnědé,
ovšem duše má cestu hledá

Kapky o okap se tříští.
Co když?
Co když já budu ta příští?

Kdo přijde?
Kdo pomůže?
Co když ani já
ani Ty
prostě nikdo nic nezmůže.
Autor Lucian, 04.02.2010
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí