Jsme nuly (?)

Jsme nuly (?)

Anotace: ...po jistých zkušenostech mi toto téma pořád vrtá hlavou...

Sbírka: Třesky plesky

.

Udivil mne rostoucí trend
hledat v cizině happyend
snědé muže chtějí české ženy
moc to od nich hezké není

Češi holt mají své chyby
pijí pivo, chodí na ryby
pardon, žlučí jste mi hnuly
cožpak jsme takové nuly?

.
Autor Matty09, 04.02.2010
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucije, Zefi, Lioness, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí