Konec?!

Konec?!

Anotace: Tak nějak to plynule plynulo..jedná dobrá k zamyšlení..?!

Pláče snad celý svět..
Každý člověk, každý květ..
Každé srdce zabolí..
Když vidí jak svět zápolí..
O život, o lásku..
Bytí visí na vlásku..
Bytí tvé, jeho, její, mé..
Jen srdce, to nás nezklame..
Bijem se statečně, ale..
Prohráváme a..
Vše nám mizí pod rukama..
K čemu nám jsou srdce..
Když je neumíme používat..
I květina ví víc..
I pes si víc užívá života..
I strom pláče..
Voda se směje a oblaka mračí..
Ti by tu měli žít..
Protože vědí..jak a proč..
Němé tváře nejsou tak němé..
My jim nerozumíme..
A tak jim bereme..
Jejich životy..a srdce..
Ty rveme na kusy..
Autor Vee, 04.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: majdik 2, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdo umí z němé tváře číst
je dobrý člověk
jsem si jist
ST

04.02.2010 18:14:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí