Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Ztrácíš se ve snění

Skláníš se k zemi
a šeptáš tisíce tajů, tisíce hvězd
ostře prolamuješ ledy
a vzhůru toužíš se vznést

Skláníš se k obrazu dnešní doby
a pláčeš nad marností světa
tvé oči dva pevné body
které skrz nepropustnou clonu koukají se do světla

rveš ze sebe svršky a lapáš po dechu
s tichou závistí
nenajdeš útěchu
nenajdeš zátiší

utápíš své slzy v poušti osamění
hledáš se v absudrnostech
však kdo by ti pomohl? -nikdo tu není
ztrácíš se v dávných snech
snad pomůže sladká mdloba
snad pomůže zapomění
Autor Neznámá v neznámé době, 04.02.2010
Přečteno 672x
Tipy 11
Poslední tipující: Any 4, Levandule, ilona, zelená víla, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, Bíša, Petbab, majdik 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky může být hůř... je dobré se dívat někam nahoru... nebo dál :-)

01.02.2011 13:14:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí