Podzimových draků let

Podzimových draků let

Anotace: ...

Hořkost.
Dotek.
Kůra.


Přišpendlila jsem lasturové knoflíky na okraje vějířů času.
Nenuceně oznámila,že přichází podzim.
S prvním svítáním se ozvaly nové okraje listů. (krepaté)
A aniž by někdo předpokládal,korálky již zase nosím.


Copaté.
Jsou copaté,ty kruhy usmířených duší.
Ty ještěrky dvakrát poskládané.
Třikrát vyškrtnuté.


Světem nepochopemé.
prohnilé.
Autor nyérë, 04.02.2010
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Quigleika, Zefi, Psavec, J's .., enigman, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale letí...

04.02.2010 23:15:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí