zapalovač

zapalovač

Anotace: 04022010

kostrbatá kostrč
kolem kosy kroutí,
kolemjdoucí co
se loučí s loučí,
co dávno nehoří.


(táhni dutá hlavo,
nevim jak dál...)

a dál?
krotím kostrč
kosy kroutím
a kolemjdoucím,
připaluji
jejich louč.
Autor humus, 04.02.2010
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí