Zlost

Zlost

Anotace: Tak nejak nestoji za nic.. ale hodne mi to pomohlo...tak nejak..ventilovat..

Zrychlenej tep
zasranej svět
trpím teď ve zlosti
v životě starostí
nač se mám ptát?
na nic?! a proč?
nauč se hrát
bo pod kolo skoč!
poslouchej hlasy
čleň lidi na rasy
nenech se zlákat
zkus káru rozflákat
zrychlenej tep
utíkej teď!
nenech se chytit
máš adrenalin v krvi cítit
dopřej jim radost
zepomeň na zlost
soustřeď se přeci
zavři je v kleci
nenech je utýct
...zabij je! musíš!
Autor mistake, 08.12.2005
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí