Potulnej pes

Potulnej pes

Anotace: 05022010

ve vší tý kráse, když jsem šel domů, zase,
cestou jsem se třikrát zastavil,
jednou abych si zapálil cigáro a dvakrát,
abych se vychcal

cestou domů jsem spěchal, pouštěl si v hlavě hudbu,
jako nějakej jukebox.
přemejšlel jsem nad spoustou věcí, třeba jak se
budu mít až se budu mít
nebo až vylezu na kopec v tričku.

plánoval jsem v myšlenkách, které byly jen tak lehce
opilé,
že uskutečním všechno, po čem
touží potulnej pes.

vymyslel jsem plán, jak se dostat ke hvězdám,
a za hvězdama jen tak trochu hořkosladce,
upadnout.
aha, řekl by potulnej pes,
a napil se mléčný dráhy.

uviděl jsem silnici , co se v nekonečno točí,
auto s majákem kolem dokola krouží,
ale vyjede, v kolotoči nevydrží.
fuck off!
debilní fráze, pohltili moje básně.

a vzpomínal jsem na ty dveře, co se pod lakem
vyschlim ztrácely, ne jak teď,
teď už jsou natřený, a kdyby ne,
kamera vše natočí.

vzpoměl jsem si cestou na sen, co se mi zdál,
děsivě a fascinovaně jsem se probudil,
a jako s vizí, viděl atomový hřiby,
za mostem vlál

nevzpomínám si, že bych si někdy něco z toho ten den
naplánoval, viděl nebo navzpomínal,
ale jako potulnej pes,
to všechno vidím
Autor humus, 05.02.2010
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlčák z hor, ewon, pamp_elka, Agniezka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

just perfect

08.02.2010 01:11:00 | Vlčák z hor

Jako bych slyšel starého dobrého Boba Dylana...

06.02.2010 14:27:00 | ROMAN LOHNERT

..ale v týhle zas cosi vidím.

05.02.2010 10:59:00 | pamp_elka

..debilní fráze, pohltili moje básně....

To je těžký, fráze se může stát úplně ze všeho

05.02.2010 10:58:00 | pamp_elka

toulaví psi mají hodně zažito,a ve skrytu srdce touží po pohlazení,po lásce..ikdyž život k nim není jednoduchý..

05.02.2010 08:43:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí