Život nebo smrt ?!

Život nebo smrt ?!

Anotace: i tak se občas cítíme

Sbírka: ...VZKAZY V LÁHVY...

Pro všechny vzduch
náš bojovný duch,
jen z mrtvol puch
s hromadou much.

Život nám stojí
se smrtí se pojí
a duch se bojí,
že mouchy ho dojí.

Naděje volá
"Hej ty tam, hola
nebuď za tupého vola,
roztoč života kola...
Autor Eči, 05.02.2010
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, Dygi, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí