Ocucaná Bonpara

Ocucaná Bonpara

Víš, jak vypadá Bonpara,
když ji už nějakou dobu cucáš?

Ten slabej,
průhlednej,
barvu ztrácející,
lehko zlomitelnej
plátek...

A já jsem stejně slabá
a stejně trapně průhledná,
tak proč si lhát?
Po těch probdělých nocích
už taky ztrácím
zdravou barvu

a až mě zlomíš o jazyk
(jako to já dělávám se slabými
plátky bonbónů),
pomalu se ti rozpustím v ústech
a řeknu si:
Sakra, tohle je můj
konec...
Autor Odváté zrnko popela, 05.02.2010
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Verena, Gabrielle, Denael, pamp_elka, Bíša, hypertenze, PANGÁSIUS, ziriant, eroze, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověku by těch bonbonu mohlo být i líto...

18.02.2010 11:13:00 | Denael

sladké...jako bonbony:)

05.02.2010 12:05:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí