Zavři svá očka,malá

Zavři svá očka,malá

Anotace: své vnučce na melodii "Cesta do štěstí!

Zavři svá očka malá,matka tvá tě kolébá
a tichou písní svou tebe uspává.
Zavři svá očka malá, nech se nést kouzelným snem,
do té čarovné říše, hezkých pohádek.

Ve snu ty uvidíš Sněhurku i s trpaslíky
i bábu zlou,
i prince Bajaju, Honzu, který se stal králem,
jenom už spi, houpy, houpy hou.

Zavři svá očka malá, nebe je již plné hvězd,
ony provázet budou tebe sladkým snem
Autor Mirek, 08.12.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tom houpání je cítit lásky náruč plná...
usmívání u mne slovíčka něhy vykouzlila... :o)
Děkuji.

08.12.2005 09:24:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí