Přátelé

Přátelé

Anotace: ...

Ležíme sami každý zvlášť ve svém pokoji.
Lížeme si rány, ty co se nám nehojí.

Dva rozdílní lidé dvě opuštěná těla.
Samota nás trápí i když ne docela.

Chodíme si pro radu, ty ke mně a já k tobě,
máme bláznivá přání ta neřeknem si až v hrobě

Hledáme co dávno už jsme našli.
Nechcem zranit druhého pro pár slov dotyků a slasti.

Tajně se oba soužíme co nám ještě schází.
Že Sami nejsme, tak ctíme, přátelství víc než strach z nepochopení bez lásky.
Autor Eru Alonnar, 05.02.2010
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Rootness, Modrý Anděl, pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a někdy je docela průser chtít z toho udělat něco jiného...

05.02.2010 23:56:00 | pamp_elka

:)jaká je to báseň slohově, to netuším, ale jinak je to dost přesný

05.02.2010 23:55:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí