Vlak

Vlak

Anotace: ...

Možná že mi ujel můj životní vlak
Strojvůdce Osud mi jen tak
Z okýnka zamával
A společně s topičem Smutkem
Dalšího pánaka si dal
Ale co naplat cesta vede dál
Teď tu stojím sám
Uprostřed měsíční krajiny
Uvažuji zda jsem tu člověk jedinný
Co mám dělat?? mám spočnout a spát
A zítra se na dlouhou cestu vydat
Nebo mám jít spát pár přášků si dát
A už na všechno srát??
Zahalen v těchto myšlenkách
Ani jsem nevšiml si že už nejsem sám
Jedna víla jménem Láska
Říkala že povede mé kroky
Ať už budu v pořádku
Nebo zpitý do němoty
Na cestu mám se vydat spolu s ní
S tou Vílou o které pořád sním
Najednou je tu, sem rád nebo ne
Všechno pere se ve mě
Snad se mnou zůstane i na další roky
A objevíme spolu krásné květy
I když to tak nevypadalo
Nakonec veselý konec to vzalo
Cesta vede dál, a je jedno kam
Jestli do minulosti
Nebo do budoucnosti
Hlavně že po ni můžeš chodit
Do doby než zbudou z tebe kosti
Autor JohnyD., 06.02.2010
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: TetaKazi, Cassée Moteur, ilona, vojtaz, Psavec, malá slečna, Radek.oslov.Šafárik, jakubisko, Slup, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi ze si zajebal - St - "starý" :D

06.02.2010 10:28:00 | Slup

mohu se zeptat co znamená st,ST??

06.02.2010 00:45:00 | JohnyD.

st

06.02.2010 00:40:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí