Opak L je P

Opak L je P

Anotace: ...

Opakem lásky je přátelství
Stejně jako levá je opak pravé
Ale to už asi každej ví
Uvnitř, nitro to tuší
Maluji tvoje jméno černou tží
Prsty zalité krví
Pár přátel co nad vodou drží
Někdy méně je více
Zvláště když spolu sdílíte školní lavice
Vzájemně si pomáháme
Jen bojíme se to říct
Ty držíš nad vodou mě
A já zas tebe
I když já toho dusím v sobě víc
Ale to ty nesmíš vědět
Nechci ztratit
I ten poslední kousek tebe
Co bych dělal pak??
O koho bych se opíral??
Možná by se někdo našel
Možná že ne
Možná jednou
Si všechno mezi sebou vyjasníme
Ze svých citů se vyznáme
A těch pár let sebe klamání
Si v tichosti přiznáme
Chytneme se za ruce
A pak rty na rty
A všechny ty lži
Hodíme za hlavu
Položíme se na trávu
Snad jednou tohle bude realita
Snad jednou...
Autor JohnyD., 06.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 19
Poslední tipující: Anura, trhla.marketka, dream in emptiness, Cassée Moteur, ilona, labuť, Psavec, malá slečna, Zefi, jakubisko, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad ti to vyjde.. ;)

22.02.2010 18:27:00 | dream in emptiness

a nebo to znamená naSraT (sarcasm *SIGH*)

06.02.2010 11:27:00 | JohnyD.

ST - Stále dáváš najviac Starý :D

06.02.2010 10:29:00 | Slup

st

06.02.2010 00:41:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí