To už je příliž..

To už je příliž..

Anotace: ..chci jí pomoct ale jak? ...

Jak moc jsem chtěla být štíhlá,
krásné bříško a ty špíčky pryč.
Po tom, co jsem zhládla její fotku,
na které je jako tyč..
Nechci být jako ona.
Nechci tak dopadnout!
V žádném případě nechci tak uvadnout!
Žebra jí vystupují z kůže,
propadlé břicho z fotky křičí.
Její blonďaté vlásky a tváře,
co mývala červené jako růže.
Všechno je pryč.
Nikdy jsem si toho nevšimla.
Vypadala úplně normálně,
ale až teď vydím, jaká je z ní troska.
Musím jí pomoct! Vím to! To přece poznám,
ale poraď mi. Jen si jí to oznam.
Nevěří mi, nemám u ní důvěru,
jenže to tělo je ve strašném poměru.
Kosti z ní lezou ven, až mi to rve zrak.
Jenže..vysvětluj jí to však.
Nad tím pojmem anorexie se směje,
vůbec netuší, co se to s ní děje.
Měla by se léčit, jenže ona si myslí,
že je tlustá a další nesmysli.
Proč si toho sakra rodiče nevšimnou?
Nebo se jí bojí povědět pravdu upřímnou?
Chci jí pomoct ale nemůžu.
Ona mě nenechá..
na jejím životě stopy to zanechá!
Autor ni-nu-li-na, 06.02.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí