6.ÚNORA

6.ÚNORA

Anotace: schizoida

Nevim co chci a nevim co s tím
nevim proč chci ale vím s kým
ted nevim s kým ale vím proč
druhá půlka řiká sem si skoč

sem to já ten strašnej magor
na kterýho maj lidi onen názor
názor že je jinej a proto špatnej
když ho vidí na fotkách matnejch

nedělám to pro lidi ale pro sebe
já přece kurva půjdu do nebe
ale kdy to bude netuším
kus života prohřeším

pár věcí sem pochopil
po ňákejch se nevzchopil
však někdy to ňák zmizí
svět je plnej těhle bizí

že bych měl žít život řádnej
no to kurva radši žádnej
pořád jen výstupy a pády
teprve ted to dostane grády
Autor ostuda lidstva, 06.02.2010
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, ilona, Elisha, Špáďa, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vždyť máš pravdu,na lidi kašli,žijou pod maskou,ty aspoň říkáš co si myslíš.

10.08.2010 03:43:00 | Iv

Za mě st...

07.02.2010 13:54:00 | Elisha

Maličko sem-tam doladit rytmus a byla by to pěkná pecka, třeba pro Xindl-X!

07.02.2010 12:35:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí