voňavá

voňavá

Anotace: když mi bylo náct

Šel chlapec loukou plnou kvítí
a dělal z kvítků kytici,
krásně a kouzelně voňavou
a všemi barvami zářící.

Komu ten chlapec kytku sbírá?
Komu chce kvítek darovat?
snad matce jen tak pro radost,
snad dívce kterou má moc rád.

Ať už je odpověď jakákoli,
na tuto záhadnou otázku,
je jasné že jí vymění,
za radost, nebo za lásku.
Autor Romli, 06.02.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí