Věta, dvě

Věta, dvě

Anotace: .

chtěl bych vykřičet světu
hlučné ticho či tichý hluk,
co se valí z kopce dolů

chtěl bych vykřičet světu
a neni co,
zbylo v nás jen trochu snění

chtěl bych vykřičet světu
větu, dvě.
Autor humus, 06.02.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí