Struna

Struna

Anotace: -.-

Chvílí provoňenou Tvou existencí

nech mě přičichnout

když můj večerní blues

proniká do tvých iluzí

v zážitcích ze střech a mraků

ty, dívko měsíčních tanců

nechť se utápím v tých krůčcích

něžně do ouška Ti našeptám

při všech krásách a smutcích
Autor rozkap, 06.02.2010
Přečteno 240x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí