Ztracený sen

Ztracený sen

V krajině snů smutek navždy nechat spát
cestami bez konce chtít jít a milovat

probouzející se v slunci nový den
na stráni tanec mrtvých žen
tak jako ozvěny písní v stromoví
ze slov - jež nikdo se nedoví

pravdu v poledních krásách
rozevláté myšlenky - a zásah
na dno vody radostí
zásah do temnot - tam těžko se odpustí

kroky jak šelesty po duši šlapou
nechci už ztrácet - hledat s mapou
planety mezi hvězdami
měsíc v trávě

havrani křídly přikryli naději
na sny z nejpestřejších barevností

pomalu se ztrácím
neznám se
nechci znát

jen usnout a svůj sen žít a milovat

věčně...
Autor padající do neznáma, 06.02.2010
Přečteno 270x
Tipy 15
Poslední tipující: Emma Kulíková, Bíša, enigman, hašlerka, zlomený a nanicovatý -__-, synanceia, Mbonita, sinoraLee, Petbab, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí