Nic

Nic

Anotace: o ničem, o tupém, chromém, prázdném ničem...

Až tou nicotou zrnko proletí;
stěny mysli nedbale rozdrásá,
zadušený křik se probudí,
úleva- na křídlech času se nesa,
bude mi do tmy líbezně pět,
zcuchané nitky, ještě jednou chromé,
volný pád - hypnotizující let,
štěstěna v cesty půli zvadne...
...nechá nicotu navždy vést..
Autor Antracie, 06.02.2010
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí