Barcelona

Barcelona

Anotace: Malá vzpomínka na Katalánskou metropoli...

Na modrých vlnách letí loď
podobna víle, plachetnice
plaví se s větrem o závod
a plachty v dechu tetelí se.

Z dáli k ní hledí socha muže
stojícího ve městě snů
ve kterém kvetou rudé růže
vyrůstající bez trnů.

Barvy se lesknou na lavičce
jež lemujíce prostranství
v paprscích slunce zrcadlí se
čistě jak samo pannenství.

Uprostřed města jako clona
podivné věže brzdí mraky
tak chutná božská Barcelona
kde lidé věří na zázraky.
Autor Frosty28, 06.02.2010
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Sweet KiWi, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný...ST

07.02.2010 11:30:00 | Kapka

jak obraz...

ST

06.02.2010 23:02:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí