Zkus to znova

Zkus to znova

Anotace: uvědomte si, že správné rozhodnutí ve špatný čas není to nejlepší... a je na něj už pozdě

jo, jo,... tak ráno vstát a uvědomit si, že nic není,
že zkazila jsi co jsi mohla, jenže zkus to změnit.
Uvědom si, že prášky ti nestačí,
kus látky na žílách zápěstí ještě postačí,
tak řekni si, že má to cenu,
žít pro kousek citu, pro tu něhu,
i když nevypadá to jak by mělo,
možná líp žít by se ti chtělo,
ale to nezměníš,
tak zkus to znova...
úsměv krvácí... pozdě teď jsi snová!
Autor Inies, 08.12.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nikdy není pozdě... ale báseň moc hezká :-)

08.12.2005 12:00:00 | Lenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí