V prokletém..

V prokletém..

Anotace: 9. 8. 2009

V prokletém slunci na nebi září
zbytky krás, odlesky svatozáří,
zbytky lásek, které se ztratily,
zbytky nadějí, jež do dna jsme vypili.

V zářivém měsíci skrývá se touha,
s balíčkem neštěstí cesta je dlouhá,
v měsíci slzy snadno tvář zakryje,
bolest i strach noční tma přikryje.

Po smutných slzách stopy mám na tváři,
štěstí mi ukovaj snad jenom kováři,
dlouhá cesta životem k naději,
od štěstí ke smutku, k života zatmění.
Autor joaneee, 07.02.2010
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Karmínka, ilona, carodejka, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí