Zpátky do budoucnosti

Zpátky do budoucnosti

Anotace: ...

To mě zabíjelo
Psát si s tebou
A vědět že je to naposled
Když zítra tam za La Manch odjedeš
Domluva posledního setkání
Tam co se nikdo před nikým nesklání
Místo kde roste polní tráva
A slunce tam nikdy nezapadá

Poslední rozloučení
Poslední pohled do očí
Poslední polibek
Přál bych
Aby tento den nikdy nepřišel
Ale nebyl jsem to já kdo odešel
Věděl jsem co bude pak
Přišlo černé moře
Zářivý bar a chlast
Ještě že tu je
Dvanáctka Radegast

Už nikdy neuslyším tvůj hlas
Už nikdy nebudu moct pohladit tvůj vlas
Už nikdy tě nechytím v pase
Už nikdy nezašeptám - lásko líbejme se zase
Proč já se nedovedu odpoutat v čase
Minulost mě stále pronásleduje
I když už je dávno pase
Autor JohnyD., 07.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 12
Poslední tipující: Anura, dream in emptiness, Slup, Cassée Moteur, ilona, jakubisko, Květka Š., Frosty28
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale nebyl jsem to já kdo odešel
Věděl jsem co bude pak
Přišlo černé moře
Zářivý bar a chlast
Ještě že tu je
Dvanáctka Radegast
***

07.02.2010 16:05:00 | ROMAN LOHNERT

Myslím, že přesně vím, jaké to je...

07.02.2010 11:26:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí