Vánoce v dětském domově

Vánoce v dětském domově

Anotace: O Vánocích a o tom, že není všechno takové, jak se zdá.

Vánoce v dětském domově

V odrazu baňky když jsem ji věšel
Zahlíd jsem sáňky s nimiž k nám vešel
Veselý chlapík v červeném dresu
Řek milé děti něco vám nesu

Všichni se sběhli kol jeho pytli
tvářil se mile trochu ulítle
Já jsem stál vzadu na něj jsem hleděl
Kdo je ten člověk jen já jsem věděl

Konečně cesta volná už byla
Jeho tvář na mě se otočila
Sundal si čepku s podpisem na ní
Pak mi ji podal, řekl jsem:“ Páni!“

Od této chvíle vím už jen jedno
Že Santa není je mi však jedno
Vždyť je tu jiný kdo spestřil život
Nejlepší stáje Ferrari pilot
Autor Jindibi, 08.12.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlastne se mi to nejak nerymuje, ale presto se mi to libi :oD

09.12.2005 16:57:00 | michala

A nejseš na dětskej domov trochu přerostlej?:-)Jinak básnička se mi moc líbí.

08.12.2005 14:00:00 | Cizinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí